louise101417

Trebarnsmamma

Annons

Skolavslutning och 1 månad

Idag slutade vår stora son första året i skolan! Förskoleklassen är förbi..
Första sommarlovet! Så stort och så svårt att greppa.

Med detta så kommer också min stora prövning -att ha tre barn hemma hela dygnen..

Nej, jag kommer inte lägga upp några bilder från avslutningen. 

……………

O är idag 1 månad! min lilla skrutta.. hon väger nu drygt 4 kg och är 53 cm lång… lilla groda. Det har hänt så mycket de senaste dagarna. Hon är så vaken och med, följer med blicken och ler stort mot oss!

Pojkarna älskar henne och sitter så gärna med henne i knät och bryr sej om henne. Så skönt att de tagit det så bra båda två! A har blivit lite mer kramig men det är ju bara mysigt -bättre det än att det går ut över lillasyster..

…………..

Fick hem min nya telefon igår, en Samsung s8! den andra hade börjat ge upp livet.. tror nog att jag kommer vara nöjd med den. Beställt skal och skärmskydd, ett rosa från Ideal of sweden.

Har beställt mer roligt som jag visar när det kommer i brevlådan..

Kommentarer
louise101417

Kommentera

Annons
stats