louise101417

Trebarnsmamma

Annons

Vänder det nu?

Börjar jag bli redo? Kan det vara så? Från ingenstans så kände jag inatt (ja, jag hade återigen en vakenperiod på en timma vid 02) att jag ville att bebis skulle komma. En underbar känsla måste jag säga! Att gå från att inte alls vara redo, och gråtfärdig över det, till att önska att det skulle sätta igång NU!
Förvärkarna avtog och idag kommer det någon sammandragning då och då bara -som vanligt.

Screenshot_20170509-222706

Idag tänkte jag försöka ta mej ut på en promenad (läs: ett varv runt kvarteret) och städa ännu mer.. Om det hjälper tvivlar jag på men det känns ju bra att ta hjälp av tyngdlagen och dessutom få tiden att gå. Eftersom det inte är dags än så kan jag ju inte förvänta mej att något kommer hända men det är riktigt segt att bara vänta. Husmorsknep finns det gott om på nätet men det ska inte heller funka utan bebis kommer när bebis är redo. Tick Tock.. BF-2, BF-4 eller BF-6.. 

Har inga kläder längre som passar, alla gravidkläder är för små över magen, så nu har jag fått töja ut en gammal gina tricot-klänning..

20170510_093834

Väldigt skön att ha på sej när inget sitter åt!

Hoppas på att mitt paket kommer på posten idag,. visar sen isf!

Kommentarer
louise101417

Kommentera

Annons
stats